~ aCiEx sAyAng ~

By: aCiEx sayang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-Apr-2008 17:49 Email | Share | | Bookmark
Outstation ke JB weh.... hahaha... [3march08-7march08]

aku & mira...
keje weh...
lepak time laa...
View all 7 photos...
Lalala... aku kene outstation ke Hospital Sultanah Aminah JB la plak... nak kene tolong settle kan amik semula fingerprint org2 sepital tu... ahahhaha... penat nak kejor time dorang ade kat poliklinik tu... tp time opis-hour je la leh wat keje pun... petang balik hotel,lepak2 pastu kalau rajin aku kuar ngan si mira ler... ronda2 bandar JB tu... hehe... awal2 tu x leh nak ke mana...hujan sokmo... tp kire ok la... orang2 JB xde la sombong2 pun... mulut aku penat nak nyebut 'terima kaseh' jek kat dorang... pasal dorang bagi kerjasama pd aku utk settlekan keje aku... huhu...

Aku pi JB drive sendiri ditemani anak sedara aku la...si mira... lgpun budak2 cuti sekolah... dia berjalan sakan laa... berjalan pun x senang gak,semua keje sekolah diangkut sekali... hehhehhee.... vacation yg x menyeronokkan la bagi dia... hehehhee... cuti2 pun kene hadap keje skulah...hehhe..sabau je la...

Before balik tu kami sempat singgah ke Danga Bay...jenjalan & more to window shopping jek... ade xde pun sehelai baju utk raihanah aku sempat beli ..hehehe... lepas dah puas ronda2...balik ler... ape lagi... balik ke melaka... before balik kl... sempat singgah R&R utk mandi & makan... sampai umah kampung dah dkt kol 11 lebih... huhu...
ape2 pun aku enjoy la... bukan selalu dpt jenjalan sambil wat keje...ekekekeke....


Monday, 21-May-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
Al-Fatihah buat arwah Palie...

 
Al-Fatihah untuk arwah Muhammad Padhli Che Hassan yg telah kembali ke rahmatullah pada 20 May 2007....

Terasa begitu awal diperkenalan kita, tapi kau telah dijemput olehNya.... pemergian mu sebagai seorang wira pasti akan dikenang sampai bila-bila.... Pasti aku akan merindui sahabat yg sebaik kau... dan apa yang mampu aku beri untuk kau sebagai sahabat hanya lah bacaan Yaasin dan Al-Fatihah ... semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh kau dan ditempatkan di dalam golongan orang2 yg beramal solleh... Insya-allah...


Monday, 22-Jan-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis...

ngan Zana...
ngan Hanim...
majlis khatam quran...
View all 7 photos...
Selamat pengantin baru pada Zana and husband... semoga kekal hingga akhir hayat.... insya-allah...


Sunday, 30-Jul-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
~ KeNduRi rUmAh aKaK ~

goreng ayam... :P
tolong sambung syif jap... hehe...
my mum...
View all 25 photos...


Monday, 10-Apr-2006 04:36 Email | Share | | Bookmark
Trip Air Terjun Jerangkang - KHK - 8/9 April 2006

...indah ciptaan tuhan...
...
...
View all 24 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net